Eekhoorn

Specht

Bosuil


- personen:  4

- Luxe uitvoering

- Huisdiervrij

 

 

De Eekhoorn is een luxe ingerichte chalet. Vanaf het grote overdekte terras kijk je over de camping heen. Met name geschikt voor kinderen door het leuke stapelbed. 

- personen:  3

- Comfort uitvoering

- Huisdiervriendelijk

 

 

De Specht is een comfort ingerichte chalet. Geschikt voor 3 volwassenen. Je kijkt vanaf de veranda op de camping.

 

- personen:  4

- Luxe uitvoering

- Huisdiervriendelijk!

 

 

In de Bosuil mag je je huisdier meenemen. met een ruimoverdekte terras. Je kijkt op het bos uit.

 

 


Stuur ons een berichtje voor de prijzen. De prijzen zijn inclusief bedlinnen, centrale verwarming, gas, water en licht. Ook liggen er fleecedekens op het terras voor de koudere avond. De keuken is compleet ingericht met onder andere een Dolce Gusto koffiemachine met cups, er is een magnetron met waterkoker aanwezig.

 

De chalets zijn gerenoveerd en als nieuw, 2 slaapkamers inclusief douche / toilet. Er is KPN televisie met diverse internationale zendens aanwezig. Er is voldoende privacy rondom de chalet maar u heeft ook de gezelligheid van het campingleven. Op de camping staat tevens een wasmachine. De auto mag bij de chalet geparkeerd worden.

 

Op nog geen 10 minuten wandelen door het bos, bereikt u twee leuke restaurants met gezellig terras. De (elektrische) fiets kan droog gestald worden. Voor de MTB liefhebbers ligt er een uitdagende mooie baan op 25 meter van de camping. Rijssen, Enter, Wierden, Holten zijn op fietsafstand te bereiken.

Camping 't Witte Zand - Twente
 Schietbaanweg 8

7461PX Rijssen

telefoon: 06 191 005 86

info@wittezand.nl