Onze camping

Op onze camping vind je voornamelijk rust. Rust in de chalets, in je caravan, je tent, je camper. Verwacht geen entertainment, zwembaden, grote speelvelden, BBQ plaatsen of horeca. Je recreeert midden in de sallandse bossen.

 

Natuurlijk genieten in Twente.

 

Maar.... er is genoeg te doen natuurlijk. Zie onze omgeving voor fantastische tips. 


Kamperen

We hebben 3 kampeer velden welke tegen het bos aanliggen.

Er zijn ruime plekken -zowel in zon en schaduw- beschikbaar. Voor de kleintjes is er een klein speeltuintje. De grotere kids en de avontuurlijke kampeerder envaart de spannende MTB baan.

 

De meeste plekken hebben 6 ampere stroom, sommige 16A en men kan gratis gebruik maken van een snelle WIFI.

 

Wandelend door het bos kunt u 2 gezellige restaurants met een leuk terras bezoeken.

Sanitair

Onze verwarmde sanitaire ruimte is recent gemoderniseerd en beschikt over 4 gescheiden toiletten, een afwasgelegenheid, 2 douches en 2 gescheiden wasruimtes.

 

Er is een afwasgelegenheid en ook een afstort voor vuil water of het chemisch toilet. Er kan gebruik gemaakt worden van een wasmachine en een gezamenlijke diepvries met elementen.

  

Men kan gebruik maken van de kruidentuintje. Motor of fiets

Er zijn diverse picknicktafels beschikbaar voor de reiziger met de fiets of met de motor. Er is een wasgelegendheid voor de MTB fiets ;-).

 

Er kan gebruik gemaakt worden van een wasmachine en een gezamenlijke diepvries. Ook hebben we twee leenfietsen ter beschikking staan om Enter of Rijssen te bezoeken!

Chalets

 

We hebben enkele smaakvolle chalets beschikbaar voor de korte verhuur. Met of zonder huisdier, er is wel wat beschikbaar. Heerlijk in de natuur, maar ook het 'camping gevoel' is er.

 

De chalets zijn het hele jaar verhuurbaar vanaf 3 dagen tot maximaal 3 maand.